woensdag 10 december 2008

Moeder vergeet kind in de auto!

Moeder vergeet kind in auto"



‘Baarle-Nassau: vergeten baby sterft in...
NederlandBaarle-Nassau: 'vergeten' baby sterft in autowoensdag 30 mei 2007 19:37In de Noord-Brabantse gemeente Baarle-Nassau is een dode baby aangetroffen in een auto.
Het gaat om een elf maanden oud jongetje dat in het voertuig werd achtergelaten door zijn moeder. Het elf maanden oude jongetje werd in de auto achtergelaten door zijn moeder
Dat heeft een woordvoerder van de politie vandaag bekendgemaakt.
De auto waar het jongetje in lag stond op een parkeerplaats bij een openbare basisschool aan de Cor van der Bokstraat in dezelfde gemeente. De moeder van het kindje werkt als lerares op de basisschool. Ze was vanmiddag vanwege een vergadering naar school gekomen. Het levenloze lichaam van het kind werd rond 14.15 uur ontdekt. Collega's van de vrouw hebben nog geprobeerd om het jongetje te reanimeren. Toen de politie ter plaatse was, bleek dat het kindje al was overleden. De moeder verkeert in shock en wordt opgevangen door familie en vrienden. De politie wil niet zeggen hoe de baby is omgekomen. Hoe lang het elf maanden oude jongetje in de auto heeft gezeten is ook niet bekend. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De moeder, die haar auto in de schaduw onder een boom parkeerde, zou bekend staan als een toegewijde ouder. Ze zou binnenkort gaan trouwen. Vorige week vergat ook een moeder uit het Belgische Halle haar jonge kind uit de auto te halen. Ze ontdekte het levenloze lichaam van haar vijf maanden oude kindje pas toen ze zeven uur later uit haar werk kwam. De Vlaamse politie onderneemt geen actie tegen de 31-jarige moeder.








Door: Saïna van BredaBron: ElsevierInternetsite:


Geen opmerkingen: